Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb Névnapok linkek képes leírás - Névnapok.tlap.hu
részletek »

Egyéb Névnapok linkek - Névnapok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nevnapok.tlap.hu » Egyéb Névnapok linkek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Cica névnapok

Cica névnapok

Rengeteg Cica névnap ABC sorrendbe rendezve. Néhány példa a C betüs cicákból: Cacus szept.11. Cakkos júl.1. Campari febr.14. Captain nov.12. Carmen máj.31., jún.2. Casanova márc.24. Cassandra szept.1. C.C.Catch júl.15. Cecília jún.3. Celeste máj.19. Celine aug.10. Cérna ápr.2. Cézár febr.17., febr.20. Charlie jan.14., nov.4. Cherry jan.26.

Cicák névnapjai

Cicák névnapjai

Cica névnapok felsorolvan ABC sorrendbe: Abigél - febr.9. Achilles - nov.2. Admiral - júl.14. Adolf - febr.11. Adonisz - szept.25. Adus - jún.4. Áfonya - aug.21. Aida - febr.2. Al Capone - máj.25. Aladdin - jún.15. Alamuszi - júl.12. Alba - dec.16. Albin - márc.1. Aldo - ápr.15. Alex - febr.9. Alfonz - aug.31. Alfréd - febr.23. Ali - jún.19. Alida - jún.17. Alíz - nov.15. Álmi, Álmos - ápr.26. Amadeus - júl.3. Amanda - márc.28., júl.23. Amazon - aug.1. Ámor - márc.21. Anci - júl.26. Angyal - márc.6., dec.8. Anzsi - júl.26.

ezüst nyaklánc női

ezüst nyaklánc női

Weboldalunkon minden információt megszerezhet az ezüst ékszerek online megrendeléséről. Természetesen számos lehetőség adott, többek között az ezüst ékszerek, fülbevalók, gyűrűk, nyakékek terén. Nézzen körül oldalunkon Ön is! Tájékozódjon Ön is oldalunkon, ha bővebben informálódni szeretne az aktuális ezüst ékszer kínálatról online. A témával kapcsolatban egyéb részleteiről is szerezhet hasznos információkat, emellett megtalálhatja a legszebb ezüst ékszereket is. A legjobb szolgáltatás az a szempont, melyre kiemelten odafigyelünk.

Kutyanévnap

Kutyanévnap

Kutyanévnap? Igen! Mint köztudott, nagyobb öröm adni, mint kapni. Íme, eggyel több alkalom arra, hogy örömet szerezzünk - magunknak. Négylábú kedvencünknek úgyis az a legnagyobb boldogság, ha minket szolgálhat. Csak bele kell nézni a szemébe. Kutyanévnap gyűjtemény rengeteg névvel naptárba rendezve, valamint kutya név toplista a látogatók szavazatai alapján.

Macskanévnapok

Macskanévnapok

Macskanévnap? Miért ne?! Íme, eggyel több alkalom a cirógatásra. Kedvencünk biztosan méltányolja az ünneplést, persze csak ha kedve van hozzá. Macskanévnap gyűjtemény naptár szerint. Valamint Macska név Toplista: Kíváncsiak vagyunk, hogy melyik név mennyire népszerű, mennyire gyakori. Ezért kérjük, ha van vagy volt olyan nevű cicája, amelyiknek a neve itt szerepel, kattintson a névre és jelölje meg.

Magyar névnapkereső

Magyar névnapkereső

Az Itemcore névnapkereső lehetővé teszi, hogy a klasszikus naptári nevek között keressünk. Akár az aktuális névnapot, akár a jövőben, vagy akár az elmúlt napok névnapjai iránt érdeklődünk, ez az oldal segítségünkre lesz. A használata egyszerű. Csak írjuk be a kereső mezőbe ismerősünk nevét, vagy egy adott dátumot és máris megtudjuk, a keresett dátumot, névnapot. Amennyiben csak böngészni szeretne a névnapok, illetve dátumok között azt is nyugodtan megteheti. Az oldal tartalmazza a magyar klasszikus naptári neveket ábécé sorrendben, illetve az aktuális év minden napját.

Mai névnap

Mai névnap

Milyen névnap van ma? Kiment a fejedből? Nem is tudtad?Hol másutt, mint a mainévnap.hu-n tudnád meg?Lepd meg rokonaidat még ma. Ne legyen kétséged, ha nem megy ki a fejedből, akkor sok kellemetlenségtől kíméled meg magad.Legyél figyelmes a szereteiddel és lepd meg őket nevenapjukon elsőként. A mainevnap.hu honlap fő funkciója, hogy a közelgő névnapokat jelezze és segítsen észben tartani a szeretteid ezen jeles napjait. Főbb funkciók: -mai névnapok listázása ABC alapján, -mai névnapok csoportosítása napok alapján, -mai névnapok nevenkénti keresése, -keresztnevek eredetének és jelentésének leírása.

Mai névnapok és eredetük

Mai névnapok és eredetük

Ma Réka, Leó, Tünde, András, Florentina, Delinke, Florencia, Jusztusz , Mátka, Rusztem, Tibor, Virginia napja van. Réka: Török, hun, magyar eredetű név, a mondákban Attila feleségének a neve. Jelentése ismeretlen. Más magyarázat szerint, Ótörök eredetű, így az Arikan névből származik, jelentése tiszta úrnő. Leó : A görög Leon név latin alakváltozatából való, jelentése oroszlán. Tünde : Vörösmarty Mihály alkotta a tündér szóból Csongor és Tünde című drámai költeményében. András : Görög eredetű bibliai név, a latin Andreas névből származik. András apostol Jézus első tanítványa, Szent Péter testvére volt. Jelentése férfi, férfias. Florentina : Latin eredetű név, a Florentin férfinév női párja. Jelentése virágzó, hatalmas, tekintélyes, kitűnő. Delinke : Magyar eredetű név, a nyelvújítás a nimfa magyarítására alkották a deli szóból. Jelentése, szép termetű, deli, nimfa. Florencia : Latin eredetű név, a Florentius férfinév női párja. Jelentése virágzó, hatalmas, tekintélyes, kitűnő. Jusztusz : Latin eredetű, jelentése igazságos, igazságszerető ember. Mátka : Újabb keletű magyar névalkotás a hasonló közszóból, jelentése, a szó maga (jegyes). Rusztem : Perzsa eredetű név jelentése, vidéki.

Névnapok és védőszentek

Névnapok és védőszentek

A névnap voltaképp nem más, mint a védőszent, az égi pártfogó ünnepe, kikhez támogatásért fordulhatunk halálunkig. Mikor nevet kapunk, védőszentet is. Ha több azonos nevű szent van a naptárban, akkor a születésnap utáni első névnap tartozik hozzá. Két László nap is van a naptárban. A megoldás, hogy mikor tartsuk: június 27 és augusztus 8. között született, annak a névnapja augusztus 8., az összes többi Lászlóé június 27. Emiatt alakult ki, hogy legtöbben június 27.-én ünneplik a névnapjukat (lévén, hogy az év nagy része oda tartozik). Ma már kevesen tartják be ezt a szokást, alkalmazkodva inkább a többi ünnep dátumához, vagy akár a távolabbi rokonok utazási lehetőségeihez.

Hirdetés
Névnapok receptgyűjtemény

Névnapok receptgyűjtemény

Márton - napi töltött lúd - Márton nap » 1 liba » 30 dkg vagdalt » 1 csokor petrezselyemzöld » 2 tojás » 2 zsemle » 1 hagyma » só » bors » fél liter sör ---- Kati tészta - Katalin névnap » 50 dkg liszt » 15 dkg cukor » 15 dkg zsír » 3 tojássárgája » 1 cs sütőpor » 1 dl tej

Tengerimalac Névnapok

Tengerimalac Névnapok

Rengeteg Tengerimalac Névnap időrendbe, azaz naptár szerint és ABC sorrendbe is lehet rendezni a malacneveket: Abu, Október 02. Áfonya, Március 24. Aida, Február 02. Ákos, Február 27. Alex, Február 09. Alf, Február 23. Alfa, Október 07. Alfonz, Augusztus 02.

Tuti menü