Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Névnapok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Névnapok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: nevnapok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 151 db
 	 Aranyozott krómozott feliratok

Aranyozott krómozott feliratok

Ha valami igazán "ütős" ajándékkal akarja meglepni kedvesét, rokonát, önmagát, akkor rendeljen aranyozott feliratot. A feliratot különleges figyelemmel kezeljük, a legjobb minőségű 24 karátos (24/24) színaranyat használjuk. A 24 karátos aranynak különleges a színe és csillogása, egyénesíti járművét. Adja meg magának a luxusérzetet. A fém felületére felvitt arany kopásállósága és tartóssága bizonyított. Az arany réteg nem korrodálódik, fénye nem kopik meg. Készítés menete: 1. Az Ön barátját Tono-nak becézik. Ön szeretné meglepni barátját, egy motor sárvédőjére készítendő krómozott 2. A felirat tono lesz csupa kis betűvel. A 21-es betűtípus, mely régies kézírást utánoz, illeni fog az öreg motorra. 3. Leméri a kerék tengelye és az elképzelt felirat alja közti távolságot. Munkatársaink egy ilyen sugarú kör ívére fogják ráültetni a szöveget, így az követi a sárvédő ívét. 4. Megméri, hogy milyen magasságú betűk férnek el a sárvédőn, vagy hogy mutatnak jól. 5. Úgy dönt, hogy a felirat majd csavarozással lesz rögzítve, így csavarozó pontokat is kell tervezni a feliratra. 6. Munkatársaink a megadott adatok alapján elkészítik a tervet, majd elküldik a felirat életnagyságú képét a méreteket megadva. 7. Az Ön jóváhagyása után 2 mm-es hidegen hengerelt acélból kivágásra kerül az embléma. 8. A kivágott embléma csiszolásra majd krómozásra kerül. Lehet gyönyörködni a csillogó feliratban!

1ajandek.hu

1ajandek.hu

Egyedülállóan széles ajándékválasztékot és számos személyre szóló, különleges ajándékot talál. Különleges ajándék ötletek és egyedi ajándékok weboldala mindazoknak akik szeretteiket, barátaikat és ismerősüket kívánják meglepni.A Pigniczki és Társa Bt. textil és lakástextil termékek előállításával foglalkozik. Stratégiai célkitűzésünk magas minőségű termékek gyártása, alacsony áron, vagyis kedvező ár/érték arány létrehozása.Színes választékunkkal egyben ajándék ötleteket is szeretnénk adni mindazoknak, akik nehezen tudnak dönteni abban a kérdésben, vajon mit vásároljanak férjüknek, kollégáiknak, szeretteiknek. Egyedülállóan széles ajándékválasztékot és számos személyre szóló, különleges ajándékot talál.

2011-es moleskine naptár

2011-es moleskine naptár

Mindenki örül, ha valóban személyes, és ugyanakkor praktikus ajándékkal lepik meg. Mi kitaláltuk Önnek, hogyan lesz egy naptár személyre szabott ajándék! A virág elhervad, a csoki elfogy, a jópofa mütyürök pedig sokszor egy fiók mélyén végzik. Ezzel szemben egy naptár mindig praktikus, sőt, ha kettő van belőle, a második naptárnak is helye lesz, ha szép. Márpedig ebbe a naptárba biztos, hogy a legjobb képek kerülnek be, hiszen Ön válogatja ki őket! - Naptárkirály - Asztali naptár, falinaptár, moleskine, spirálos naptár

A keresztnév története

A keresztnév története

A keresztnév: Nagy öröm, amikor egy házaspár gyereket vár. A várakozásban sok tervet megfogalmaznak: hogyan rendezzék át a lakást, mikor mondják meg a rokonoknak, barátoknak a nagy eseményt stb. A fontos megtervezendők közé tartozik: ki legyen majd a keresztszülő. És egyik legkedvesebb eldöntendő kérdés: milyen nevet adjanak a kicsinek. A hétköznapi életben gyakran az éppen divatos neveket szánják a szülők gyermekeiknek, mások ősi magyar neveket választanak. A katolikus egyházban arra törekszünk, hogy a név (lehetőség szerint) egy kiváló emberre - egy szentre! - emlékeztesse a gyermekeket: olyan valakire, aki példakép lehet a gyermek számára egész életében. A név - biztatás, meghívás lehet Szülők, pszichológusok, lelkipásztorok tapasztalata: hogy már a kis gyermekek számára is fontos a név, ha valamit jelent vagy valakire emlékeztet. Ajándék a gyermek (és a szülő) számára, ha egy olyan személytől származik a neve, aki példaképe lehet. Helyes nevelés esetén a gyermeknek lelki kapcsolata is kialakul mennyben lévő védőszentjével. (Nem tilos egy szép egyéb név sem, és legalább második névként a védőszent.)

Abinet Ajándék Webshop

Abinet Ajándék Webshop

Ajándékzug webáruházunkban ajándék termékeket rendelhetnek a kedves vásárlók. A csomagot házhoz szállíttatjuk, így maximális kényelemmel vásárolhatnak tőlünk. Termékpalettánkon számos ajándéktárgy és nagyon sok lakásfelszerelés is megtalálható. Legyen szülinap, névnap, karácsony, valentin nap, ballagás, anyák napja, nőnap, esküvő, vagy csak magadat szeretnéd megajándékozni, nálunk biztosan megtalálod megfelelőt! Több, mint 10.000 termék közül választhatsz!

Ajándék csoki, csokiszökökút

Ajándék csoki, csokiszökökút

Csokiszökőkút: Béreljen esküvőjére, rendezvényére különböző ízesítésű csokoládé szökőkutakat; lepje meg vendégeit egy különleges gasztronómiai utazással. A legkiválóbb minőségű belga csokoládét használjuk alapanyagul, amit a friss és aszalt gyümölcsök íze zamata és változatossága tesz egyedülálló élménnyé. A gyümölcsökön kívül, fogyaszthatjuk a csokoládét marcipánnal, piskótával, illetve pille cukorral is. A kútba rakhatunk az Ön ízlésének megfelelően ét-, fehér- vagy tejcsokoládét, amit ízesíthetünk chilivel, likőrökkel vagy akár mentával. --- Bon-Bon Show: Bon- bon-t már mindenki evett. Ezért mi olyan érdekes és új ízesítésű csokoládé különlegességeket mutatunk be, amihez nem minden nap jut hozzá az ember. Ezeket a különleges íz-kombinációkat, nem csak megkóstolni lehet, hanem egy kis tudást is kap az érdeklődős, hiszen mindent elmondunk a desszertek keletkezéséről, történetéről így nyújtva egy kis betekintést a csokoládék világába. Rendezvényeink résztvevői új élménnyel és tudással gazdagodhatnak, hiszen ilyen szolgáltatást csak a Csokivarázs nyújt számukra. --- Esküvői dobozok: Menyasszony-vőlegény doboz: Mennyasszony és vőlegény formájú köszönőajándék doboz, amit drazséval töltünk meg, egy szép emlék és kellemes csokoládé-élmény a kedves vendégeknek. Köszönőajándék, székek: Kis szék alakú köszönőajándék elegáns és különleges egyben, sőt ültetőkártya funkciója is van.

Ajándék lakberendezés

Ajándék lakberendezés

Divat a lakberendezésben? Furcsának tűnhet a gondolat, de a lakberendezésben is van divat, vannak követendő trendek. Bizonyára mindenki tapasztalta már, hogy ha új ruhát vesz fel, az új ruhával közérzete is megváltozik. Ugyanez történik, ha egy új tárgy kerül környezetünkbe, például, ha kicseréljük a kispárnákat a nappaliban, vagy feltesszük a karácsonyi asztalterítőt. Mi ezt a közérzet-javulást szeretnénk elérni minden kedves vásárlónknál, egyedi tervezésű, divatos, színes, kedvező árú termékeink megvásárlásával. Persze sok egyszerű, mindennapi használatra alkalmas áru is kerül a polcokra, de szerepel kínálatunkban ajándéknak való és drágább, egyedi termék is. Fontos számunkra, hogy segítsünk a vevőinknek egy ízlésvilágot kialakítani otthonainkban, ezért teljes kollekciókat kínálunk. Tervezőink kollekciói egységesek és összehangoltak, és szín és formavilágra bontottak, melyegeket Indiában, Egyiptomban, Kínában, Törökországban és Szíriában gyártatunk. Hiszünk abban, hogy ezek az árucikkek, és kultúra hiányzik a magyar piacról, viszont a kereslet folyamatosan nő. A felépített lakásokat be kell rendezni, és egyre több lakberendezésről szóló újság ontja a lakásra vonatkozó divat trendeket. Bízunk abban, hogy mindenki egy saját és egyedi lakásba szeret hazatérni, amely különbözik másokétól.

Ajándék névnapra, születésnapra

Ajándék névnapra, születésnapra

Nem tudja mivel lepje meg kedvesét? Mi segítünk Önnek a döntésben! Keresse fel oldalunkat, ahol többféle ajándék közül választhatja ki az ünnephez leginkább illő ajándékot. Virágcsokrok, csokoládék (belga csoki, bonbon), plüssfigurák, Swarovski kristályok kombinációi várják az érdeklődőket! Ez a viragkuldes!

Ajándék ötletek

Ajándék ötletek

Szeretteink, barátaink rokonaink megajándékozása a legnagyszerűbb dolgok egyike. A kérdés mi is az aminek örülne, aminek hasznátveszi az ember, amivel tanulhat, okosodhat, ügyesedhet vagy épp szépülehet Van úgy hogy pontosan tudod mit szeretnél adni, nem kell gondolkozni nem kell magyarázni, mert tudható mivel teheted boldoggá Van úgy hogy tudod mire van szüksége, és van úgy hogy tudod mi az az álom aminek beteljesítésével örömet szerezhetsz. Néha tévhitbe esik az ember , mikor ajándékával saját vágyait próbálja valóra váltani És van úgy hogy a tömérdek ötlet között elvész a gondolat, mikor nem tudod mitévő légy, vagy épp nem tudod hogy a száz egyformának tűnő masinából melyik is az amelyik a legjobb lehet Ezen az oldalon ötleteket találsz hozzájuk tartozó támpontokkal amelyek segítenek a tájékozódásban, nézelődj kedvedre, ha van ötleted, kérdésed amiben segíthetünk írd meg bátran

Hirdetés
Ajándék ötletek - kihagy6atlan

Ajándék ötletek - kihagy6atlan

Simogatás a csomagban: A tapintás az egyik legfontosabb kapocs a külvilág és közöttünk. Az érintés pedig a legbensőségesebb összekötő két ember között. Sajnos nem élünk vele elégszer. Pedig tudjuk, hogy milyen jólesne néha a másiknak egy megnyugtató simogatás, egy gyengéd érintés. Talán csak a biztató hátbaveregetéssel nincs gondunk. Az érintés, simogatás gyógyít, ellazít, feltölt és jótékony hatásaiból jut annak is, aki adja. --- Meghitt este: "Életünk csak rohanás, hajsza a pénz után!" - énekelte annak idején a Beatrice. A dal 1978-ban született, s akkor még sejteni sem lehetett, hogy néhány év alatt még jobban felgyorsul a világ. Munka, munka és munka közt alig jut idő a másikra. Ha mégis jut, azt megpróbáljuk minél intenzívebben eltölteni, szabadidőnkben is "Programot" akarunk! Pedig ez csapda: bár fizikailag szeretteinkkel vagyunk, velük töltjük azt a kevés időt, de nem rájuk figyelünk, hanem magára a programra (pl. színház, mozi, koncert stb.). Ugye, így van? Az itt következő ajándék lényege az egyszerűségében rejlik: a másikra való odafigyelésben. --- Egy igazán komoly ajándék: családfa: Az itt következő ajándékötlet nem adható mindenkinek. Leginkább családtagot, szülőt vagy házastársat lehet meglepni azzal, ha elkészítjük vagy elkészíttetjük családfáját.

Ajándék párna

Ajándék párna

Válasszon a különböző motívumokkal díszített patchwork kézműves párnák közül! A névvel ellátott díszpárna egyedi ajándék névnapra, születésnapra, karácsonyra. Végre egy olyan meglepetés, aminek mindenki örül, amit nem tesznek félre, hanem a szoba dísze lesz!

Ajándék vacsora

Ajándék vacsora

Unja már a sablonos ajándékok listáját? Hasznos lenne egy olyan ajándék ötlet amivel biztosan célba talál? Az ajándékok skálája igen széles, lehet az ajándék vicces, hasznos, ötletes, szép, de sokszor nagyon nehéz a megfelelő ajándék megtalálása. Legyen az születésnap, névnap, házassági évforduló, ballagás vagy bármilyen más alkalom az ajándék választásra, egy általunk kedvelt étteremben egy kellemes élményt szerezni szeretteinknek, barátainknak nagyszerű lehetőség. Kitűnő ajándék ötlet lehet cégvezetők számára pl. karácsony közeledtével a munkatársaknak vagy a cég partnereinek ajándék utalvány formájában örömet szerezni. Az éttermek folyamatosan bővülő listája lehetővé teszi az ország egyre több pontján ilyen módon a megfelelő ajándék kiválasztását. Ha sikerült felkelteni az érdeklődését, keresse meg kedvenc éttermét listánkon és lepje meg ismerősét. Amennyiben az étterem még nem szerepel az Ajándék Vacsora partnerei között azt kérjük jelezze, és igyekszünk mielőbb kapcsolatba lépni velük. A listánkon bor-kereskedést is talál, ami szintén jó ajándék ötlet lehet, ha azt ugyan tudjuk, hogy az ajándékozott személy kedveli a minőségi bort, de mi kevésbé értünk hozzá, és nem szeretnénk helyette választani.

Ajándék vásárlás

Ajándék vásárlás

Webáruházunk egyedi ajándék, dísztárgy, valamint lakberendezési kiegészítő termékeket forgalmaz. Áruházunkban kedvére választhat ajándékot, lakáskiegészítőt szeretteinek, családtagjainak, barátainak, vagy éppen Önmagának, legyen az ünnepnap, vagy csak egy apró kedvesség. Nem találja webáruházunkban? Írja meg ügyfélszolgálatunknak, hogy milyen terméket szeretne vásárolni és mi beszerezzük Önnek! Kereskedőknek lehetőségük van viszonteladói kedvezményes áron vásárolni. A viszonteladói feltételekért vegye fel velünk a kapcsolatot az Ügyfélszolgálat menüponton keresztül.

Ajándékcsomag

Ajándékcsomag

Rohanó világukban sokszor megfeledkezünk azokról, akik igazán fontosak számunkra. Szeretteinkről, barátainkról, ismerőseinkről, egy fontos évfordulóról, vagy csak néha szeretnénk kifejezni szeretetünket, odafigyelésünket, tiszteletünket valaki iránt. Például egy igényesen összeállított ajándékcsomaggal. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani az alábbi előre összeállított ajándékkosár kínálatunkal, melyeket különböző igényeknek megfelelően állítottunk össze. Bízunk benne, hogy talál céljainak megfelelőt, de szívesen megvalósítjuk egyedi elképzeléseit is.

Ajándékozni öröm

Ajándékozni öröm

Ajándékszolgálat: Nincs ötlete? Nyűg a vásárlás? Mégis szeretne örömet szerezni szeretteinek születésnapra, vagy más neves alkalomra? MEGOLDOM ÖN HELYETT! Önnek csak át kell adnia. --- Cégeknek: Szokott Ön kollégáinak, partnereinek ajéndékot adni az év végén? Ezen nem kell többet törnie a fejét! Személyre szóló ajándékot mindenkinek! --- Esküvő: Nem szeretné többször ugyanazt az ajándékot megkapni nászajándékba? Állítsák össze kívánságlistájukat a különböző boltok kínálatából, a vendégeket pedig küldjék hozzám. Garantáltan azt kapják, amit kiválasztottak. --- Valentin nap: Szerezzen örömöt szeretteinek Valentin napon is. Ez egy olyan esemény, amikor megajándékozhat bárkit, akit szeret.

Ajándékozz egészséget

Ajándékozz egészséget

Napjainkban igen elterjedt a táplálék-kiegészítők rendszeres alkalmazása az egész világon - az egyoldalú és rendszertelen táplálkozás, - a mozgáshiány, - a túlsúly, - a túlzott stressz és rohanás, - a dohányzás és az alkoholfogyasztás, - a környezetszennyezés miatt. Ha Ön változatosan étkezik és rendszeresen sportol, szerepel az étrendjében sok gyümölcs, zöldség és teljes kiőrlésű gabona, naponta elegendő folyadékot iszik (a napi ajánlott folyadékbevitel minimum 2 liter), akkor Önnek valószínűleg nincs szüksége étrend-kiegészítőkre és vitaminokra.

AjándékWeb

AjándékWeb

A webáruházban csak ötletes, vicces, praktikus, vagy éppen egyedi ajándék ötletekre lelhetsz, a folyamatosan bővülő kínálatban mindenki megtalálhatja a számára legjobb ajándékot. A sok-sok meglepetés között nemcsak névnapra, hanem szinte minden alkalomra találhatsz ajándékot, lehet születésnap, karácsony, évforduló. Az ajándékkereső segítségével pedig alkalmakra vagy az ajándékozott személye szerint is lehet keresni, így a család minden tagjának, nagymamának, nagypapának, vagy barátoknak, munkatársaknak, de a szerelmednek szánt ajándék ötletek között is szűrve válogathatsz. Az ünnep mindig fontos, kiemelt nap mindenki életében, boldogsággal tölti el az ünnepeltet és népes táborát is, az áruház célja, hogy apró vagy nagy meglepetés időben megérkezzen és biztosan sikert arasson.

Tuti menü