Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Névnapi SMS képes leírás - Névnapok.tlap.hu
részletek »

Névnapi SMS - Névnapok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nevnapok.tlap.hu » Névnapi SMS
Keresés
Találatok száma - 15 db
Névnapi SMS - szerelmes-sms.net

Névnapi SMS - szerelmes-sms.net

Ez egy gyönyörű nap, mit rólad neveztek el, ma még a nap is te miattad kelt fel. Boldogság, szerencse kísérje utadat, örömmel ünnepeld a névnapodat! --- Névnapod reggelén ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön. Boldog Névnapot! --- Egy angyalt küldök Neked, tegye szebbé az életed! Tegyen pénzt a zsebedbe, vigyen boldogságot a szívedbe! Vegyenek körül barátok, Boldog névnapot kívánok!

Névnapi SMS gyűjtemény

Névnapi SMS gyűjtemény

1. Névnapodra mondokszáz jó kívánságot, legyen ez a napodszép, boldog és áldott! Kedves képed hű szívemben ragyog, névnapodon veled együtt én is boldog vagyok!!!! 2. Névnapodra mit vegyek? Vegyek húzos egeret, vonatot és sineket, kék épitő köveket, nem már megvan mit veszek. Neked tavaszt rendelek, bodzza fát és kék eget, rajta csokros felleget. Megrendelem jó előre a virágot a mezőre. Tel után a lombos nyilast, betegségre gyógyulást... És ha meg lesz mind egy napon bedom az ablakon. 3. Mielőtt lefekszel tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj rea, mert a nevemben Boldog Névnapot Kíván! 4. Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig. Ezt kívánja hű barátod nyald a seggét mikor szarni látod. Ezt kívánja száz mennyecske mekegve szarjál mint a kecske. /cila 5. Kondások tökének félrevert kongása fehér lóseggében melegített kása megtépett kacsának libabőrös segge a jó Isten a ...... sokáig éltesse 6. A Te névnapod mámma vagyon, hogy a 220 volt vágna agyon! Örüljél, hogy ezt is megélted, ma este meg hányjál tarkát vagy fehéret! 7. Neved napján köszöntelek kedvesem, megkérnélek feküdj mellém ma este is nedvesen... boldog névnapot!!! 8. Bár nem adok egész világot neked, bárhogy is kívánod, ha nem is adokvirágot, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Névnapi SMS tutigyűjtemény

Névnapi SMS tutigyűjtemény

Legjobb névnapi sms-ek gyűjteménye. Ezenkívül sok egyéb kategóriába is találhatsz itt SMS-t, például születésnapi, karácsonyi, újévi, szerelmes sms-eket is olvashatsz. Névnapi köszöntők: -- Mit írhatnék ma Neked? Sok szépet és kedveset. Küldöm ezt az sms-t hogy mosolyogj 1 keveset. Többet most nem írok, csak boldog névnapot kívánok. -- Mivel neved napja ez idő tájt vagyon, érjen utol Téged szerencse, pénz, vagyon. -- Milyen csodaszép ez a nap ugye, Te is érzed mosolygós az egész világ köszöntenek Téged, ma éjjel majd Rád találnak csodatévő álmok én addig is szeretettel: Boldog névnapot kívánok!

Névnapi SMS-ek

Névnapi SMS-ek

Nézz fel éjjel a csillagokra. Látod rád nevetnek ragyogva. Apró fények, régi álmok, boldog névnapot kívánok! --- Neved napján mit is mondhatnék? Mindent, mit szeretnél, adjon meg az ég! Légy boldog, míg világ a világ. Fogadd ezt a verset, mert nincs nálam virág. --- Milyen csodaszép ez a nap, ugye Te is érzed, mosolygós az egész világ köszöntenek Téged, ma éjjel majd Rád találnak csodatévő álmok, én addig is szeretettel: Boldog névnapot kívánok! --- Egy angyalt küldök Neked, tegye szebbé az életed! Tegyen pénzt a zsebedbe, vigyen boldogságot a szívedbe! Vegyenek körül barátok, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! --- Kicsi szívem, kicsi szám nagyon sok boldog névnapot kíván! --- Névnapodon minden jót, diófáról mogyorót, arcodra egy forró csókot, orrodra egy bibircsókot! :) --- Milyen jó, hogy nem vagy Elek, ezért ma névnapodon köszöntelek! :) --- Ezt a napot régen vártuk, megjegyeztük a naptárban, tanultunk is egy kis verset, csörgedező patak mellett! --- Kék a tenger, kék az ég, kívánom, hogy boldog légy. Ez a nap a TE napod, Boldog Névnapot Kívánok! --- A névnapodra Néked, kívánok sok szépet. Boldog, s vidám legyen számodra az élet! --- Névnapodra mit kívánjak néked? Teljesüljön minden szép reményed! Útjaidra a sors virágokat hintsen, tiszta szívből azt kívánom áldjon meg az Isten!

Névnapi sms-ek - ingyensms

Névnapi sms-ek - ingyensms

Nézz fel éjjel a csillagokra. Látod rád nevetnek ragyogva. Apró fények, régi álmok, boldog névnapot kívánok! --- Milyen csodaszép ez a nap, ugye Te is érzed, mosolygós az egész világ köszöntenek Téged, ma éjjel majd Rád találnak csodatévő álmok, én addig is szeretettel: Boldog névnapot kívánok! --- Egy angyalt küldök Neked, tegye szebbé az életed! Tegyen pénzt a zsebedbe, vigyen boldogságot a szívedbe! Vegyenek körül barátok, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! --- Kicsi szívem, kicsi szám nagyon sok boldog névnapot kíván! --- Kék a tenger, kék az ég, kívánom, hogy boldog légy. Ez a nap a TE napod, Boldog Névnapot Kívánok! --- A névnapodra Néked, kívánok sok szépet. Boldog, s vidám legyen számodra az élet!

SMS Dumák

SMS Dumák

Névnapos: 1. Névnapodra mondokszáz jó kívánságot, legyen ez a napodszép, boldog és áldott! Kedves képed hű szívemben ragyog, névnapodon veled együtt én is boldog vagyok!!!! 2. Névnapodra mit vegyek? Vegyek húzos egeret, vonatot és sineket, kék épitő köveket, nem már megvan mit veszek. Neked tavaszt rendelek, bodzza fát és kék eget, rajta csokros felleget. Megrendelem jó előre a virágot a mezőre. Tel után a lombos nyilast, betegségre gyógyulást... És ha meg lesz mind egy napon bedom az ablakon. 3. Mielőtt lefekszel tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj rea, mert a nevemben Boldog Névnapot Kíván! 4. Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig. Ezt kívánja hű barátod nyald a seggét mikor szarni látod. Ezt kívánja száz mennyecske mekegve szarjál mint a kecske. 5. Kondások tökének félrevert kongása fehér lóseggében melegített kása megtépett kacsának libabőrös segge a jó Isten a ...... sokáig éltesse 6. A Te névnapod mámma vagyon, hogy a 220 volt vágna agyon! Örüljél, hogy ezt is megélted, ma este meg hányjál tarkát vagy fehéret! 7. Neved napján köszöntelek kedvesem, megkérnélek feküdj mellém ma este is nedvesen... boldog névnapot!!! 8. Bár nem adok egész világot neked, bárhogy is kívánod, ha nem is adokvirágot, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

SMS idézetek névnapra

SMS idézetek névnapra

Honlapunkon SMS üzeneteket gyűjtöttünk Neked össze arra az esetre, ha éppen ihlet hiányában egy kis segítségre lenne szükséged! Az üzenetek száma folyamatosan bővül, a legutolsó SMS szövegét itt olvashatod: Szólj hozzá Te is az adott témához értékeld az SMS-eket, küldj be magad is vicces, vagy éppen tanulságos SMS szövegeket és vegyél részt az ajándék sorsoláson! Jelenleg ez az üzenet kapta a legjobb értékelést az SMS lexikon oldalán: " Őrjítően hiányzol, nagyon magányos vagyok a lelkem nélkül, a szerelmem nélkül: Nélküled. Te boszorkány, elloptad a szívem, de ne add vissza! " Reméljük, hogy segíthettünk és hamarosan Te is hozzájárulsz az SMS lexikon bővítéséhez!

SMS szövegek - SMSvilág

SMS szövegek - SMSvilág

Kicsi szívem, kicsi szám, Boldog Névnapot Kíván! --- Virágom elhervadt, pénzem meg már nincsen, névnapod alkalmából áldjon meg az Isten! --- Mit írhatnék ma Neked? Sok szépet és kedveset. Küldöm ezt az SMS-t, hogy mosolyogj 1 keveset. Többet most nem írok, csak Boldog Névnapot Kívánok! --- Ez egy gyönyörű nap, mit rólad neveztek el, ma még a nap is te miattad kelt fel. Boldogság, szerencse kísérje utadat, örömmel ünnepeld a névnapodat! --- A névnapodra Néked, Kívánok sok Szépet, Boldog s Vidám legyen Számodra az Élet! --- Névnapodra mondok száz jó kívánságot, legyen ez a napod szép, boldog és áldott! --- Nézz fel éjjel a csillagokra. Látod rád nevetnek ragyogva. Apró fények, régi álmok, boldog névnapot kívánok! --- Bár nem adok egész világot neked, bárhogy is kívánod, Ha nem is adok virágot, Boldog Névnapot Kívánok! --- Kék a tenger,kék az ég, Kivánom, hogy boldog légy! Ez a nap a Te napod, Boldog Névnapot Kívánok! --- Neved napján köszöntelek kedvesem, megkérnélek feküdj mellém ma este is nedvesen... Boldog Névnapot! --- Neved napjára kívánok sok szépet, legyen számodra boldogság az élet. Mint gyöngy virág az erdő közepén, úgy virúljon az életed, névnapod ünnepén! --- Neved napján mit is mondhatnék? Mindent, mit szeretnél, adjon meg az ég! Légy boldog, míg világ a világ, Fogadd ezt a verset, mert nincs nálam virág.

SMS üzentek névnapok-ra

SMS üzentek névnapok-ra

Névnapi sms üzenetek: --- Eljött a szép nap, midőn a legjobb piros bor mellett köszöntünk, és a boros kannát két kézre fogva, hangos rivalgással kívánunk Neked Boldog Névnapot --- Névnapod reggelén ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön. Boldog Névnapot! --- Mielőtt lefekszel tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj rea, mert a nevemben Boldog Névnapot Kíván! --- Nézem a naptárat, s csakugyan furcsálom, szokatlan dolog esett meg, barátom, fiatal voltál még, biztos ezért hagytad, de tudtad, hogy a neved az év egy napjáról kaptad?! --- Hetek óta készülök, hogy végre írjak neked, hiszen nemrég ünnepeltük a te kedves neved, most végre rászántam magamat, hogy írjak, csak már azt nem tudom, hogy téged hogy hívnak... --- Csiripel a rigó, kakukkol az óra, a naptár virít felém - álljunk meg egy szóra! Hiszen az Ön neve szerepel ma rajta! Boldog névnapot hát (ha ugyan ma tartja...)! --- Neveket sorolva fut tova az év, minden napra jut neki egy-két keresztnév, a mai nap a te neved került éppen sorra, Sok boldog névnapot! - suttogja az óra. --- Na, most aztán megint itt van a névnapod! Hát kellett ez neked? Mára kapsz elég jókívánságot és ebben nem akarok a többiekkel versenyezni, hanem azért tartogatok neked valamit. Boldog névnapot!

Hirdetés
SMS-ek Névnapok-ra

SMS-ek Névnapok-ra

SMS szövegek Névnapok-ra: Neveket sorolva fut tova az év, minden napra jut neki egy-két keresztnév, a mai nap a te neved került éppen sorra, "Sok boldog névnapot!" - suttogja az óra. --- A neved nem túl egyedi, több ezren használják, mégis kiemelném az egyik gazdáját, mit nekem ezernyi név-hasonmásod, legyen szép napod és boldogulásod! --- Csiripel a rigó, kakukkol az óra, a naptár virít felém - álljunk meg egy szóra! Hiszen az Ön neve szerepel ma rajta! Boldog névnapot hát (ha ugyan ma tartja...)! --- Hetek óta készülök, hogy végre írjak neked, hiszen nemrég ünnepeltük a te kedves neved, most végre rászántam magamat, hogy írjak, csak már azt nem tudom, hogy téged hogy hívnak... --- Bizonyára kaptál sok SMS-t ma már, küldött neked barát, barátnő és tanár, de valakire bizony eddig kellett várnod: most azonban én is boldog névnapot kívánok! --- Nézem a naptárat, s csakugyan furcsálom, szokatlan dolog esett meg, barátom, fiatal voltál még, biztos ezért hagytad, de tudtad, hogy a neved az év egy napjáról kaptad?! --- Eljött hát a nagy nap, ünnepe nevednek, ismét tudathatom, hogy én el nem feledlek. Hiába bár, hogy telnek az évek, köszöntelek téged, amíg csak élek!

SMS-ek névnapok-ra 2

SMS-ek névnapok-ra 2

Névnapodra mondok száz jó kívánságot, legyen ez a napod szép, boldog és áldott! Kedves képed hű szívemben ragyog, névnapodon veled együtt én is boldog vagyok!!!! --- Névnapodra mit vegyek? Vegyek húzós egeret, vonatot és síneket, kék építő köveket, nem már megvan mit veszek. Neked tavaszt rendelek, bodza fát és kék eget, rajta csokros felleget. Megrendelem jó előre a virágot a mezőre. Tel után a lombos nyilast, betegségre gyógyulást... És ha meg lesz mind egy napon bedobom az ablakon. Mielőtt lefekszel tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj reá, mert a nevemben Boldog Névnapot Kíván! --- Bár nem adok egész világot neked, bárhogy is kívánod, ha nem is adok virágot, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! --- Névnapod reggelén ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön. Boldog Névnapot! --- Kicsi szívem, kicsi szám nagyon sok boldog névnapot kíván! --- Élvezd életed boldog óráit, mert a kis fakadó rózsa is egyszer virít, és a Te tavaszod is elhervad egyszer, és a régi jó barátok szeretete övez akkor is, midőn az ivászások boldog emléke már a múlté lesz. BOLDOG NÉVNAPOT! --- Eljött a szép nap, midőn a legjobb piros bor mellett köszöntünk, és a boros kannát két kézre fogva, hangos rivalgással kívánunk Neked Boldog Névnapot!

SMS-ek névnapok-ra 3

SMS-ek névnapok-ra 3

Neved napjára kívánok sok szépet, legyen számodra boldogság az élet. Mint gyöngy virág az erdő közepén, úgy viruljon az életed, névnapod ünnepén! --- Kedves, kicsi lányka, Isten áldjon téged, növelje jókedved, éltesse szépséged! Ünnepeljünk téged, ma van neved napja, áldjon meg az Isten, kicsi ".....". --- Névnapodra mit vegyek? Vegyek húzós egeret, vonatot és síneket, kék építő köveket, nem már megvan mit veszek. Neked tavaszt rendelek, bodza fát és kék eget, rajta csokros felleget. Megrendelem jó előre a virágot a mezőre. Tel után a lombos nyilast, betegségre gyógyulást... És ha meg lesz mind egy napon bedobom az ablakon

SMS-ek névnapok-ra 4

SMS-ek névnapok-ra 4

Névnapodra mondok...: Névnapodra mondok száz jó kívánságot, legyen ez a napodszép, boldog és áldott! Kedves képed hű szívemben ragyog, névnapodon veled együtt én is boldog vagyok!!!! Névnapodra mit vegyek... --- Névnapodra mit vegyek?: Vegyek húzos egeret, vonatot és sineket, kék épitő köveket, nem már megvan mit veszek. Neked tavaszt rendelek, bodzza fát és kék eget, rajta csokros felleget. Megrendelem jó előre a virágot a mezőre. Tel után a lombos nyilast, betegségre gyógyulást... És ha meg lesz mind egy napon bedom az ablakon. Mielőtt lefekszel... --- Mielőtt lefekszel tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj rea, mert a nevemben Boldog Névnapot Kíván! Isten éltessen sokáig... --- Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig. Ezt kívánja hű barátod nyald a seggét mikor szarni látod. Ezt kívánja száz mennyecske mekegve szarjál mint a kecske Mit írhatnék ma Neked... --- Mit írhatnék ma Neked? Sok szépet és kedveset. Küldöm ezt az sms-t hogy mosolyogj 1 keveset. Többet most nem írok, csak boldog névnapot kívánok.

SMS-ek névnapokra 5

SMS-ek névnapokra 5

Névnapi SMS-ek: 1. Mit írhatnék ma Neked? Sok szépet és kedveset. Küldöm ezt az sms-t hogy mosolyogj 1 keveset. Többet most nem írok, csak boldog névnapot kívánok. 2. Kicsi szívem, kicsi szám, nagyon sok boldog névnapot kíván! 3. Névnapod reggelén ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön. Boldog Névnapot! 4. Nyuszi szívem dobban nagyot, haveromnak boldog napot, hallgassa meg a nyuszit és fogadja el a puszit! 5. Kék a tenger,kék az ég, Kivánom,hogy boldog légy. Ez a nap a TE napod, Boldog Névnapot Kívánok! 6. Kedves, kicsi lányka, Isten áldjon téged, növelje jókedved, éltesse szépséged! Ünnepeljünk téged, ma van neved napja, Áldjon meg az Isten, kicsi ".....". 7. Sok szép név van a világon, de számomra a tiéd a legszebb! 8. A névnapodra Néked, Kívánok sok Szépet, Boldog S Vidám legyen Számodra Az élet!

SMS-ek, idézetek névnapra

SMS-ek, idézetek névnapra

Neved napjára kívánok sok szépet, legyen számodra boldogság az élet. Mint gyöngy virág az erdő közepén, úgy virúljon az életed, névnapod ünnepén! --- Névnapodra mondok száz jó kívánságot, legyen ez a napod szép, boldog és áldott! Kedves képed a szívemben ragyog, névnapodon veled együtt én is boldog vagyok. --- Legyen egészséged, tudjál boldog lenni, és a szívedet soha ne bántsa meg senki! Napod is legyen örömnek napja, kívánjuk, hogy a sors ezeket megadja! --- Légy olyan boldog, mint amilyen szép vagy, legyen életedben száz millió szép nap. Ne tudd meg soha mi az a bánat, kerüljön el téged minden ami fájhat. Kacagj, nevess csillogó szemekkel, ezért imádkozunk összetett kezekkel. Olyan szeretetre méltó szép, kedves, igazságos és szellemes vagy, amilyen ember rajtad kívül nincs még egy! Névnapod alkalmából fogadd szívből jövő jó kívánságaimat és ezeket a kegyes hazugságaimat! --- Csillagfényes álmaid váljanak valóra, legyen ünnep lelkednek minden nap és óra! Kerülje a bánat örökre el házad, érjen annyi boldogság mit ember csak kívánhat! Boldog névnapot kívánok! --- Egy angyalt küldök Neked, tegye szebbé az életed! Tegyen pénzt a zsebedbe, vigyen boldogságot a szívedbe! Vegyenek körül barátok, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! --- Mielőtt lefekszel tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj reá, mert a nevemben Boldog Névnapot Kíván!

Tuti menü