Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virágküldők képes leírás - Névnapok.tlap.hu
részletek »

Virágküldők - Névnapok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nevnapok.tlap.hu » Virágküldők
Keresés
Találatok száma - 15 db
Ajándék névnapra, születésnapra

Ajándék névnapra, születésnapra

Nem tudja mivel lepje meg kedvesét? Mi segítünk Önnek a döntésben! Keresse fel oldalunkat, ahol többféle ajándék közül választhatja ki az ünnephez leginkább illő ajándékot. Virágcsokrok, csokoládék (belga csoki, bonbon), plüssfigurák, Swarovski kristályok kombinációi várják az érdeklődőket! Ez a viragkuldes!

Apropó Virágbolt

Apropó Virágbolt

Virágküldés Debrecenben és vonzáskörzetében. (Hajdú-Bihar megye területén) Virágcsokor, virágkosár, kegyeleti koszorú, sírcsokor készítését és kiszállítását vállaljuk kedvező áron. Egyéni elképzelését, kívánságát megvalósítjuk. Online rendelés és bankkártyás fizetési lehetőség. Apropó Virágbolt és Virágküldő Szolgálat Debrecenben a belváros szívében. Minőségi szolgáltatás.

Bestfleur virágküldés

Bestfleur virágküldés

Virágküldés gyorsan, kényelmesen! Budapest és Pest megye területén Mai rohanó világunkban sokszor nem jut idő szeretteink, ismerőseink köszöntésére, megajándékozására. Mi ehhez kívánunk Önnek segítséget nyújtani! Küldjön virágot szeretteinek, ismerőseinek otthonról vagy a munkahelyéről gyorsan és kényelmesen, mi pedig akár 2 órán belül eljuttatjuk az Ön által kiválasztott terméket a megadott címre. Kínálatunkban a virágok mellett természetesen megtalálhatók az ajándékkosár, csemegekosár, ajándékkosarak és a plüssfigura, plüssfigurák, plüssmacik is. Szolgáltatásaink: virágküldés, virágrendelés, virágfutár, virág, virágbolt. Minőségi virágküldés elérhető áron!

FLEURT - beszédes névnapi virágok

FLEURT - beszédes névnapi virágok

Névnapi virágküldés, ajándékküldés Budapesten és környékén. Mesteri virágkötészet, különleges virágok, kreativitás jellemzi alkotásainkat. Expressz virágküldés 2 órán belül. Küldeményéhez elegáns kísérőkártyát csatolunk, melyen saját szavaival vagy idézetgyűjteményünk segítségével küldheti el személyes üzenetét. 20.000Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes. Árra, virágra, alkalomra keressen most! Sorban állás nélkül adhatja le névnapi virágrendelését a nap bármely órájában, a hét bármely napján. Vásárlásáért hitelkártyával fizethet. Válasszon több száz féle virágcsokorból, különleges névnapi ajándékok közül! Nagyobb csokrainkhoz 7 nap minőségi garanciát adunk. Válassza a Fleurt virágküldés megbízható profizmusát!

Gavallér Virág

Gavallér Virág

Üdvözöljük a Gavallér Virág honlapján! Örömmel mutatkozunk be az interneten is és reméljük ezzel az eszközzel az Önök magasabb szintű kiszolgálását tudjuk megvalósítani. Üzleteinkben bármely virággal kapcsolatos kívánságát teljesítjük, vállaljuk alkalmi csokrok, asztaldíszek, teremdekorációk, autódíszek, menyasszonyi csokrok, illetve kegyeleti díszek: urna- és koporsódíszek, koszorúk, sírcsokrok készítését. Tekintsék meg munkáinkat a termékek és referenciák alatt található fotógalériákban és látogassanak el üzleteinkbe Kazincbarcikán és Edelényben! Megrendeléseiket a kapcsolat menüpont alatt adhatják le.

Non stop Virágküldés

Non stop Virágküldés

Non stop Virágküldés! Éjszaka is! - Debrecen és környéke. Üdvözli az Anita Virágbolt -és Virágküldő Szolgálat! Megrendelését bármikor kiszállítjuk, akár ünnepnapokon is! Ballagásra előmegrendelést felveszünk! Kérjük, hogy megrendelését telefonon jelezze! Időben megrendelt csokrokat bármikor ki tudjuk szállítani a megadott időre, hogy a szívből jövő szeretete, kedves szavai, tiszta érzései megtalálják szeretteit, kedvesét, barátait, munkatársát... Üzletünk már 26 éve sikeresen működik. A virágküldésen kívül koszorú-, sírcsokorkötést, asztaldíszek, ajtókopogtatók, virágkosarak elkészítését bármilyen alkalomra és ezek kiszállítását bármikorra vállaljuk. Minden nap friss vágott -és cserepes virágokkal állunk tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. A közelgő ünnepek alkalmából (BALLAGÁSOK, Születésnap, Névnap, Anyák napja, Házassági évforduló) előmegrendelést felveszünk, házhoz szállítunk a nap bármely időpontjára előzetes megbeszélés alapján

Virágküldés

Virágküldés

Virágküldés, amivel a szeretteinket lephetjük meg. Üdvözöljük a Virágvarázs kkt. megújult virágküldés, online virágüzletébe. Bővítettük virágküldés szolgáltatásunkat az Önök jobb kiszolgálása érdekében az online bankkártyás fizetés lehetőségével. Reméljük az eddigi megelégedett vásárlóinkat az új funkcióval, még inkább megelégedett látogatóként üdvözölhetjük ismét az oldalon, ha virágküldés alkalmával ellátogatnak hozzánk. Virágküldés: A virágcsokrokat, asztaldíszeket, virágkosarakat, szobanövényeket a virágküldés alkalmával vállalkozásunk, vagy a megbízható futárszolgálat kézbesíti. Menyasszonyi csokrokat , kegyeleti csokrokat, koszorúkat, a kért pontos időpontra a virágküldés oldal virágfutárja a kért címre kézbesíti. Természetesen, ami a virágkötészetben lehetséges minden megtalálható az üzletünkben, koszorúzási koszorú, adventi koszorú, virág torta, alkalmi csokrok , karácsonyi készítmények kandalló disz, kopogtató stb. A legszebb ajándék a virág, de amennyiben a virág mellett, más beszerezhető ajándékot szeretne küldeni, megteszünk mindent a beszerzése érdekében.

Virágküldés

Virágküldés

Virágküldés Magyarország egész területén! Rendeljen tőlünk virágcsokrot vagy az interneten keresztül és mi elvisszük szeretete jelképét családtagja, ismerőse otthonába, munkahelyére vagy bármely más címre hétfőtől-vasárnapig. Virágküldés szolgáltatásunkkal a virágcsokor mellé üdvözlőkártyát is küldhet, amely benne van a küldemény árában. Mivel a Címzettek meglepetésként kapják a virágot, nem biztos, hogy a futár a megadott időben megtalálja őket. Ekkor az eljárás, hogy a virágot leadjuk megbízható helyre - vízben elhelyezve - szomszédnak, munkatársnak, stb... Kiszállítás: megadott idő plussz mínusz 1h. Esküvői és alkalmi csokrot, asztal és autódíszt is rendelhet, külön-külön is a katalógusból. Sőt, ha komplett esküvői terem, templom, asztal vagy autódíszítést igényel, kérjük hívja a telefonszámunkat. Ezenkívül kegyeleti szolgáltatással állunk az Ön szolgálatában. Ha akadályoztatva van a temetési szertartáson való részvételben, akkor elküldheti megemlékező virágcsokrát illetve feliratos koszorúját. A küldeménye a szertartás előtt pontosan 1/2h-val érkezik meg a megjelölt temetőbe. A koszorú felirat szövegét az Online Rendelésnél írhatja meg.

Virágküldés - BerekVirága

Virágküldés - BerekVirága

Berekvirága Virágüzlet - virágküldés világszerte ... Kérjük rendelés előtt feltétlenül olvassa el az alábbi információkat! Amennyiben ismeri a feltételeket lépjen be a webáruházunkba.. --- Rendelés menete: Fő profilunk egyike a virágküldés , melyben számtalan elégedett ügyfelet tudhatunk magunkénak. A garantált sikert úgy érheti el, ha felveszi velünk a kapcsolatot és mi segítünk abban, hogy maradandó örömet tudjon szerezni annak, akit virággal szeretne megajándékozni. --- Virágküldés esküvőkre : a gratuláló-csokrot vagy a lakásra, mikor még otthon vannak, vagy az étterembe célszerű küldetni, hogy rendesen vízbe tudják tenni a virágot. Előfordul, hogy a megadott időpontban mégsem elérhető a címzett. Ilyenkor, ha van telefonszámunk, felhívjuk, hogy a szomszédban leadható-e a virág. Ha nincs telefonszám, akkor megpróbáljuk leadni a szomszédban, és üzenőkártyát dobunk be a címzettnek, hogy küldeménye érkezett és , hogy hol veheti át. Ha nincs otthon a szomszéd sem, akkor a virág vissza kerül az üzletbe és felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a további teendőket a virágkiszállítás megismétléséről.

Hirdetés
Virágküldő Szolgálat és Virágbolt Debrecen

Virágküldő Szolgálat és Virágbolt Debrecen

Üzletünk már 30 éve sikeresen működik. A virágküldésen kívül menyasszonyi csokor készítést, koszorú-, sírcsokorkötést, asztaldíszek, ajtókopogtatók, virágkosarak elkészítését bármilyen alkalomra és ezek kiszállítását bármikorra vállaljuk. Minden nap friss vágott -és cserepes virágokkal állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. A közelgő ünnepek alkalmából (Ballagások, Születésnap, Névnap, Házassági évforduló, Eljegyzés) elő-megrendelést felveszünk, házhoz szállítunk a nap bármely időpontjára előzetes megbeszélés alapján. Debrecenben és Hajdú-Bihar megye egész területén akár 2 órán belül is kiszállítunk! Mondja el ötleteit, Mi megvalósítjuk!

virágműhely virágbolt

virágműhely virágbolt

Virágküldés Budapest és Pest megye területén, hétvégén is! A virágrendelés nem is lehetne egyszerűbb, pár lépésben, 2 perc alatt leadhatja megrendelését, így a virágcsokor akár 2 órán belül a megajándékozottnál lehet. Lehetősége van csemegekosár, ajándékkosár, plüssfigura, plüssmaci, desszert, praliné, pezsgő küldésére is a virág mellé. Szolgáltatásaink: 0-24h virágküldés, virágrendelés, virágfutár, internetes virágbolt, esküvői virágdíszek, gyönyörű vörös rózsa csokrok, romantikus ajándékötletek.

VirágNeked

VirágNeked

Ajándékozzuk meg szeretteinket születésnapján, névnapján. Kis figyelem nagy öröm.Virágneked virágküldő szolgálat - virágküldés, ajándékküldés, borküldés, virágcsokrok, virágkosarak, ajándékkosarak, bor, pezsgő, pálinka, csokoládé, szarvasgomba, fürdőgolyó - online rendelés Magyarországon és a világ 147 országában. Virágküldő Budapesten 3 órán belül.

Virágposta

Virágposta

Válasszon őszies újdonságainkból és varázsoljon meleg, barátságos hangulatot a hűvösebb őszi napokon is! Lepje meg kedvesét, szeretteit Szőlős virágkelyhünkkel, egy vidám virágkosárral vagy az Ősz kincseivel! Az egész országba küldhető virágainkat itt találja! Oldalunkon koszorúkat, sírcsokrokat is rendelhet. A megemlékezés virágait itt találja. Áraink tartalmazzák a budapesti kiszállítást és az üdvözlőkártyát is! --- Titok és meglepetés! A szalaggal átkötött kedves ajándékdoboz gyönyörű rózsás-gyöngyös virágkompozíciót rejt. Igazi bolondos ajándék azoknak akik értékelik a szokatlan ötleteket! Csak Budapestre és közvetlen vonzáskörzetébe küldhető

Virágstúdió

Virágstúdió

Rohanó világunkban sokunknak szüksége van egy kis romantikára... A virágküldés virágfutárunkkal igazi meglepetés, a romantika egy cseppnyi szigete! Küldhetünk virágot születésnapra, névnapra, esti randevúra, titkos imádottunknak, üzleti találkozókra, évfordulókra, de ezt inkább az Ön fantáziájára bíznánk... A lényeg nem az alkalomban rejlik, hanem abban amit az üzenet közvetít! Azt az érzelmet ami hozzátartozik, személyesen sem lehet jobban átadni! Mert két szív között a legrövidebb út, a virág! A lényeg: meglepetés és romantika!

Webvirág

Webvirág

Tudd meg, hogy minden teremtett lény úgy nyugszik Bennem, miként a mindenhol fújó erős szél nyugszik állandóan az űrben. Köszöntünk a webvirág oldalán! Internetes virágüzletünk 2007 októberében alakult, bővülő tevékenységeink között megtalálható virágkiszállítás, virágküldő szolgálat. Cégünk garantáltan friss, minőségi vágott virágot szállít megrendelőink részére, hisz a virágokat heti rendszerességgel, mi magunk importáljuk Hollandiából és Olaszországból. A csokrokat szakképzett és gyakorlott virágkötőink készítik, az általad megálmodott igények szerint is. De ehhez számos esetben, élőszóban folytatott megbeszélésre van szükség, ezért kérjük az elérhetőségeidet mindig, pontosan add meg!

Tuti menü